Menyn

Vintermenyn 2024

Privata Bokningar

À la carte bokas i förväg

Galleri

Lite av varje

Här hittar ni oss

Karta, adress, m.m.

HumleLiret

Mitt i Klövsjö - Sveriges vackraste by.

Vi på Restaurang HumleLiret riktar i första hand in oss på smaker och ingredienser från den svenska och den mexikanska matkulturen. Vi använder oss av lokala råvaror så långt det går. Alltid med respekt och tanke på miljö och hållbarhet.

Att sätta sig ner här och äta den omsorgsfullt lagade maten, och dricka ölen som bryggts i det närliggande bryggeriet, är en upplevelse i sig. Här möter det gamla det nya i form av konst och hantverk. Många av gästerna beskriver det som att vara hemma hos kocken på middag, och det är den känslan som vi på HumleLiret vill förmedla till våra gäster.

Öppettider, Vintern 2024

Missa inte Restaurang HumleLirets 7-rätters avsmakningsmeny >>

Passa på att boka in er på något av vinterns tillfällen.

Torsdagar, Fredagar & Lördagar,
Kl. 17 – 22.
4:e januari till 6:e april

OBS! Förbokning krävs.

Läs mer här >>

Miljö
På den ombyggda ladugården sitter de rostiga plåtskivorna och skapar en industriell känsla, men så fort man kliver in i byggnaden befinner man sig i en varm och mysig stugmiljö med över hundra år gamla timmerväggar.
Sommarsäsongen

Sommarsäsongen startar strax efter midsommar och pågår till slutet av augusti.

Vintersäsongen
Strax efter nyår startar vi vintersäsongen som pågår fram till någon vecka efter påsk.
Öppettider, Sommar 2024

Måndag – Fredag, Kl. 12 – 16.
26:e juni till 25:e augusti.

Sommarens meny 2023 >>

Under hösten 2021 har vi möjlighet att ta emot grupper på upp till 30 personer för privata middagar!

 

Hör av er till oss för mer information och middagsmeny.

Ring oss på: 072 – 522 99 15

info@humleliret.se

À la carte måste bokas minst en dag i förväg!
Boka bord >>Vintermeny 2019/20 >>
Kreativitet

Kockens nyfikenhet har spelat en stor roll i restaurangen. Att hela tiden använda sig av både moderna och äldre tekniker i kombination med nya ingredienser för att skapa nyanserade och innovativa rätter.

Skaparglädje

Vi delar med oss av vår passion för matlagning via de innovativa maträtter som finns på vår meny. Det handlar om förnyelse av olika rätter med lokala ingredienser och med influenser från svenska och latinamerikanska matlagningstekniker.

Vår vision

Vår vision är att alltid sätta kunden i centrum och aldrig någonsin göra avkall på vare sig ingredienser, service eller ambitionen att alltid servera det vi ser som högsta kvalitativa produkt.

Vår meny

Vi byter alltid meny från en säsong till nästa, och använder oss av så mycket lokala och ekologiska produkter som möjligt.

Aktuellt:

Bland annat så har detta hänt på senaste tiden.

Är du intresserad av en praktikplats hos oss här på restaurangen?

Läs mer här >>
Restaurant HumleLiret på sociala medier!
Nayar Chávez NavarroKöksansvarig


Nayar studerade till kökschef på Instituto Gastronómico Franco Mexicano de Puerto Vallarta i Mexiko och har nu c:a femton års erfarenhet inom restaurangbranschen.

Karolina ZakrissonRestaurangansvarig

Efter 10 år av resor och studier varvat med restaurangjobb i olika delar av världen startade Karolina Restaurang HumleLiret tillsammans med Nayar.
Email
Jan ZakrissonBaransvarig


Jan började sin bryggarbana i början på 1990-talet, och har sedan dess förfinat bryggeriets olika recept på öl, mjöd, mölska och vin.

Email

Här hittar ni oss:

Restaurang HumleLiret

Blybergsvägen 9
845 97, Klövsjö

Säsongens Meny:

Vintermenyn 2024 >>

Maila oss på:

info@humleliret.se

Ring oss på:

072 – 522 99 15

Restaurant HumleLiret på sociala medier!